سلام به وب خودتون خوش اومدید.این وبلاگم یه قانونایی داره:1.کپی میتونی بکنی چون خود منم از سایت ها معتبربعضی از مطالبو گلچین می کنم ولی بعضیاشونو خودم می نویسم(از مجله های معتبر)2.با تبادل لینکم 100% موافقم3.نظر های تبلیغاتی خواهشا نذارین4.شاید بعضی از لینک ها به دلیل غیر فعال شدن بعد ی مدت حذف بشن در این صورت عصبی نشید به من خبر بدین درستش کنم.
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان danesh20 و آدرس dansh20.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
ویجر1 در پنجم سپتامبر 1977 و خواهر این فضاپیما، ویجر2 یک ماه پیش از این تاریخ، یعنی در 20 آگوست همان سال به فضا پرتاب شدند. نهاییترین هدف ناسا از پرتاب این دو فضاپیما مطالعه بر روی سیارههای دور دستی مانند مشتری، زحل، اورانوس و نپتون بود؛ ماموریتی که در سال 1989 یعنی 12 سال پس از تاریخ پرتاب به پایان رسید.
پس از آن این دو فضاپیما راهی خارج سامانه خورشیدی شدند و تاکنون این دو فضاپیما به پشتوانه بستههای سوختی رادیواکتیو توانستهاند به فعالیت خود و ارسال اطلاعات به زمین ادامه دهند. فاصله بسیار طولانی این فضاپیما تا زمین به این معنی است که از زمان ارسال یک پیام رادیویی تا دریافت آن در زمین 16 ساعت زمان سپری خواهد شد.
فضاپیمای ویجر۱ منظومه شمسی را ترک کرده است. به گفته دانشمندان فضاپیمای ویجر ۱ حدود یک سالی است که منظومه شمسی را ترک کرده و وارد فضای بین ستاره ای شده است. به این ترتیب سفری که ۳۶ سال پیش برای بررسی سیارات گازی منظومه شمسی آغاز شد حالا وارد مرحله تازه ای شده است.
این فضاپیما حاوی صفحه ای طلایی با اطلاعاتی از تمدن زمینی است. محققان ناسا می گویند ویجر۱ اکنون در فضای میان ستارگان و در فاصله ۱۹ میلیارد کیلومتری از خورشید شناور است و تا چهل هزار سال دیگر به هیچ ستاره ای نزدیک نخواهد شد.
ویجر ۱ و تصاویری که از سیارات منظومه شمسی ثبت کرده را مشاهده می کنید، این فضاپیما منظومه شمسی را به مقصد فضای بین ستاره ای ترک کرده است. ۳۶ سال سفر در فضا عجیب به نظر می رسد. سوخت پلوتونیوم آن این اجازه را می دهد که حداقل تا ۱۰ سال دیگر به کار خود ادامه دهد.
دون گارنت، از محققان ناسا با اشاره به ارتباط رادیویی با ویجر ۱ می گوید: ” برای اولین بار است که صدای میان ستارگان را ضبط کرده ایم.”هدف اولیه این فضاپیما مانند دیگر کاوشگر ناسا که ویجر ۲ نام دارد، مطالعه سیاره های مشتری، زحل، اورانوس و نپتون بود، ماموریتی که در سال ۱۹۸۹ کامل شد. دو ویجر بعد از آن به سمت اعماق فضا تغییر مسیر دادند. وقتی ویجر در سال ۱۹۹۰ با نگاهی به عقب از زمین عکس گرفت، یک نقطه آبی رنگ می دید.
به گفته دانشمندان، ویجر ۱ دورترین و سریعترین فضاپیمای ساختهی دست بشر است این فضاپیما با سرعتی بالغ بر ۱۷ کیلومتر بر ثانیه در حالی که بخشی از تاریخ انسان را در سینهی خود دارد منظومهی شمسی را ترک کرده است.این کاوشگر احتمالا دیگر زمین را نمی بیند اما همچنان با امواج رادیویی با زمین در تماس است، تماسی که دانشمندان انتظار دارند تا ده سال دیگر ادامه یابد.
نظرات شما عزیزان:
من به عنوان یک کاوشگر اضحاره نظرم بر این مبناست که ویجر1 به زمین باز خواهد گشت با روشی که خودم در پیش دارم. وعده ما .
پاسخ:ویجر 1 داره در خلاف جهت میره الان در فضای بین ستاره ای هست فکر نکنم بتواند به زمین بازگردد اصلا چه علتی دارد که به زمین بازگردد وفتی که وجود آن در فضای بین ستاره ای مفید تر است

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
پاسخ مهسا:حتما منم مشتاق و پیگیرم.

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 101
بازدید هفته : 118
بازدید ماه : 117
بازدید کل : 495178
تعداد مطالب : 91
تعداد نظرات : 103
تعداد آنلاین : 1